diumenge, 30 d’octubre de 2011

Sang amb ceba



En esta ocasió vos porte una altra tapa clàssica on les hi haja, sang amb ceba. Llàstima que en molts bars s'haja perdut el costum de preparar esta tapa, encara que si saps buscar, encara n'hi ha que la preparen bonissima. Una bona conversació, una bona cervesa, i un platet de sang amb ceba, una combinació que tot el món hauria de provar.

Ingredients:

- 500 gr de sang bullida.

- 4 cebes.

- Oli d'oliva.

- Orenga.

- Pebre roig dolç.


Preparació:

Tallem la ceba en juliana molt fina, i la posem a sofregir en una paella amb un poc d'oli, molt lentament. Mentrestant, tallem la sang en daus no molt grans, d'uns 2 cm. Quan la ceba estiga transparent, incorporem la sang, l'orenga i el pebre roig, i sofregim tot junt uns 5 minuts més. Finalment, afegim mig got d'aigua, i deixem que s'evapore a foc suau. Corregim de sal i llest. Boníssim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada