dilluns, 31 d’octubre de 2011

Escopinyes a la planxa.



Que fàcil, i que bons estan.

Este matí he anat al mercat, i en una de les moltes pescateries que hi ha, m'ha cridat l'atenció unes malletes d'escopinyes que havien a molt bon preu. Pensat i fet, de tapa hui he preparat unes escopinyes a la planxa.

Ingredients:

- 500 gr d'escopinyes.
- Oli d'oliva
- All
- Jolivert
- Llima
- Sal

Preparació:

El primer, al ser un mol·lusc que viu soterrat en l'arena, és netejar-ho. Per a això, els deixem submergits en aigua i sal durant una hora.

Una vegada nets, els posem en una planxa amb el foc fort, fins que òbriguen. Quan s'hagen obert els retirem i els reguem amb una salsa verda feta amb mitja llima escorreguda, un poc d'oli, all i jolivert.





1 comentari:

  1. Què bones!! aquest és un d´aquells plats que podria menjar i menjar sense cansar-me!!

    ResponElimina